среда, 16 апреля 2014 г.

Міський семінар ЗДВР

10 квітня 2014року на базі ліцею природничо-наукового навчання відбувся міський семінар заступників директорів з виховної роботи з теми «Сучасні підходи до створення умов розвитку, саморозвитку та самореалізації особистості в системі виховної роботи».

На початку роботи семінару методист відділу освіти виконкому Жовтоводської міської ради Цюпа Л.О. у своєму виступі звернула увагу на актуальність даної теми, визначила сучасні орієнтири модернізації освітньо-виховного процесу. Директор ліцею природничо-наукового навчання Добровольський В.В. презентував учасникам семінару заклад, підкреслив, що тут створенні оптимальні умови для всебічного розвитку творчого та інтелектуального потенціалу ліцеїста, здатного бути конкурентоспроможним у сучасному світі.
Заступник директора з виховної роботи ліцею Чумаченко С.О., класні керівники Шутенко О.В., Брайловська І.В., психолог Сушко О.М. ознайомили учасників семінару з досвідом роботи ліцею щодо форм та методів створення умов для розвитку, саморозвитку та самореалізації особистості в теоретичній частині семінару.


В практичній частині даного заходу класним керівником 6-А класу Якубовською С.М., педагогом-організатором Щербак Т.С., керівниками Шкільного клубу підприємництва «БізнесОК» Сушко О.М., Присяжною І.В., Глазиріним Є.М., вчителем математики Шкаран Н.І. в ході позакласних виховних заходів, занять клубів були презентовані сучасні інноваційні технології, які сприяють розвитку особистості, спроможної до самостійного розвʼязання власних та глобальних проблем, здібної до творчості, саморозвитку та самореалізації, здатної до самостійного розширення кругозору, пошуку нових знань, уміння здобувати інформацію.
Своїми інтелектуальними та творчими досягненнями поділилися з учасниками семінару й учні ліцею. Звоник Богдан, учень 10 класу фізико-математичного факультету, презентував свою збірку поезій «Очі». Вихованці хореографічного гуртка «Натхнення» (кер. Крішен Є.Є.), учні 5-11 класів ліцею  своїм виступом під час концерту подарували всім присутнім хороший настрій.

На заключному етапі проведення семінару відбувся обмін враженнями та думками щодо шляхів подальшого розвитку та вдосконалення системи виховної роботи в загальноосвітніх закладах міста.













Комментариев нет:

Отправить комментарий