понедельник, 12 мая 2014 г.

День Перемоги

                                     Встеляйте квітами дороги, -
Вже проліски цвітуть, розмай,
В день незабутній Перемоги
 Ми квіти кидаємо під ноги
Бійцям, що мир несли в наш край.

Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною за­платив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу, його битва, його перемога над фашистами.
Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але ж хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.
До 69-ї річниці Великої Перемоги в ліцеї природничо-наукового навчання були проведені виховні години, зустрічі з ветеранами ВВв, з тими, чиє дитинство припало на тяжкі воєнні роки. Учні розказували вірші, співали пісні про війну, переглядали уривки документальних кінофільмів і, звичайно ж, спілкувалися з гостями, живими свідками тих страшних подій. Це Бормотова Олена Михайлівна, Брикова Марина Миколаївна, Костенко Діна Вікторівна, Дмитренко Ірина Іванівна.
А тим ветеранам, хто не зміг прийти на свято, волонтери ліцею віднесли додому невеличкі подарунки і привітали зі святом.








Комментариев нет:

Отправить комментарий